اخراج ۱۰۰ هزار تبعه خارجی از استان البرز شفق‌های قطبی چگونه تشکیل می‌شود؟ مصرف گل و حشیش چه تاثیری بر سلول‌های مغزی دارد؟ پرشدگی ۶۷ درصدی سد‌های کشور مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان جزئیات هدیه تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + فیلم پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم افزایش دما در استان تا اواسط هفته جاری رونمایی از سند رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال | سالانه ۵۱ هزار کودک در کشور دچار عفونت می‌شوند ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای خراسان رضوی خریداری شد بیمه رایگان ۵ دهک اول درآمدی با هدف افزایش دسترسی به خدمات درمانی حمایت از یک‌ هزار و ۶۰۰ زن سرپرست‌خانوار نیازمند در خراسان‌رضوی و توانمندسازی آن‌ها جدال وحشتناک پسربچه ۱۲ ساله و سگ ولگرد در کرج + عکس بانوی مرگ مغزی در مشهد به شش بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش‌های رگباری و رعد و برق در بیشتر استان‌ها (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد توموری نادر اما خطرناک در مردان | انواع سرطان تناسلی مردان، علائم، عوامل خطر و درمان‌ها ثبت و رسیدگی به ۲۸ شکایت از مدارس غیردولتی در خراسان رضوی طی سال گذشته | شهریه مدارس، اصلی‌ترین موضوع گلایه‌مندی‌ها
سرخط خبرها

افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با تنهایی طولانی‌مدت

  • کد خبر: ۱۷۶۸۷۷
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با تنهایی طولانی‌مدت
احساس تنهایی باعث ایجاد استرس مداوم در بدن می‌شود که ممکن است شروع دیابت را تسریع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از هلث، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که تنهایی طولانی‌مدت می‌تواند منجر به دیابت نوع ۲ شود؛ فقدان روابط عمیق و مثبت عامل کلیدی در این مورد است.

یک سوم از بزرگسالان در ایالات‌متحده گزارش کردند که حداقل در برخی مواقع احساس تنهایی می‌کنند و همین رقم برای بریتانیا یک در پنج ثبت شده است.

دقیقا مشخص نیست که چرا تنهایی با دیابت نوع ۲ مرتبط شده، اما توضیح احتمالی این است که تنهایی باعث ایجاد استرس مداوم در بدن می‌شود که شروع ابتلا به این بیماری را تسریع می‌کند.

دکتر روث هاکت، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: این مطالعه، رابطه قدرتمندی بین تنهایی و شروع دیابت نوع ۲ را نشان می‌دهد.

آنچه به ویژه قابل توجه است این است که این رابطه قوی است حتی زمانی که عواملی که در ایجاد دیابت مهم هستند مانند سیگار کشیدن، مصرف الکل و قند خون همچنین عوامل سلامت روان مانند افسردگی در نظر گرفته شوند.

این مطالعه همچنین تمایز واضحی را بین تنهایی و انزوای اجتماعی نشان می‌دهد و بیان می‌کند که که انزوا یا زندگی به تنهایی دیابت نوع ۲ را پیش‌بینی نمی‌کند، اما تنهایی که با کیفیت روابط فرد تعریف می‌شود، بر این مورد تاثیر دارد.

این مطالعه شامل ۴۱۱۲ نفر بالای ۵۰ سال بود که طی ۱۵ سال ردیابی شدند. در این دوره، ۲۶۴ نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند که افراد تنها در معرض خطر بیشتری قرار داشتند.

دیابت نوعی بیماری مزمن است که بر نحوه تبدیل غذا به انرژی توسط بدن تاثیر می‌گذارد به این معنی که بدن برای حفظ قند خون در سطوح طبیعی مشکل پیدا می‌کند. دیابت می‌تواند باعث مشکلات جدی سلامتی مانند بیماری قلبی و کلیوی همچنین از دست دادن بینایی شود.

دکتر هکت گفت: ایده تحقیق در طول قرنطینه بریتانیا برای همه‌گیری کووید-۱۹ به ذهنم رسید، زیرا به‌طور فزاینده‌ای آگاه و علاقه‌مند شدم که چگونه تنهایی ممکن است بر سلامت ما تاثیر بگذارد، به خصوص، این احتمال وجود دارد که افراد بیشتری این احساس سخت را در این دوران (همه‌گیری کرونا) تجربه کرده باشند.

وی افزود: استرس مرتبط با تنهایی ممکن است باعث دیابت شود. اگر احساس تنهایی مزمن شود هر روز سیستم استرس خود را تحریک می‌کنید و به مرور زمان منجر به فرسودگی بدن شما خواهد شد و تغییرات منفی در زیست‌شناسی مرتبط با استرس ممکن است با ایجاد دیابت نوع ۲ مرتبط باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->